November 2014 SVW ontvangt € 6000,- van de Stichting Mont Ventoux

In het voorjaar kregen we bericht te zijn uitverkozen tot één van de goede doelen die de Stichting Mont Ventoux sponsort. We mochten maar liefst € 6.000,- in ontvangst nemen!

In totaal werd er € 637.000,- bijeen gebracht met dit supersportieve evenement.

Op 1 November 2014 hebben we een top avond gehad tijdens de afterparty van de Mont Ventoux... Volgend jaar hopen we meer mensen te kunnen motiveren om voor ons en dit superdoel te fietsen/hardlopen/wandelen. Vergeet niet mensen... iedere euro die bij deze club binnenkomt, gaat er ook weer uit naar een goed doel en de kankerbestrijding!! Alle mensen zijn vrijwilligers!!

Over Groot Verzet tegen Kanker:

De Stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is de belangrijkste waarde van de Stichting Mont Ventoux.

Lees alles door op onderstaand logo te klikken:

Mont Ventoux 2014 4Mont Ventoux 2014 6Mont Ventoux 2014 14Mont Ventoux 2014 19

Een groot aantal goede doelen. Hoe meer mensen er voor het doel inschrijven, des te meer krijgt het doel uitgekeerd!! Kom je volgend jaar ook fietsen/wandelen/hardlopen voor Stichting Vaarwens?