8-1-2015 SVW bij eerste 10 zorgtoppers van Nederland!

Geweldig... we waren bij de top 10 zorgtoppers van Nederland. Helaas staat Evert aleen op de foto want Inge heeft de griep. We kregen het volgende bericht: Zorgtopper 2015 2

"Beste Inge en Evert,

Zorg is mensenwerk en mensen maken het verschil. Dat gebeurt al op grote schaal, maar is niet altijd zichtbaar. Daarom hebben ActiZ en Bureauvijftig in samenwerking met BNR Nieuwsradio de Zorgchart100 in het leven geroepen.
We hebben ruim 150 inzendingen ontvangen en onze vakjury, samengesteld door de partners, heeft uit deze inschrijvingen nu de beste 10 verhalen geselecteerd. Hier ben jij er één van! Van harte gefeliciteerd! We nodigen je daarom van harte uit voor de uitreiking van de Zorgtopper Award 2014. Deze uitreiking vindt plaats op donderdag 8 januari 2015 om 16.00 uur bij ons kantoor in Utrecht. Natuurlijk worden ook de mensen die jou hebben genomineerd van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groet,
ActiZ, organisatie van zorgondernemers

Pascale van den Hoven"

Voor meer info over zorgtoppers: actiz-en-bureauvijftig-gaan-op-zoek-naar-zorgtoppersZorgtopper 2015 1Zorgtopper 2015 4