April 2015: Dr. Hester S.A. Oldenburg treedt toe tot comité van aanbeveling

We zijn erg trots dat Dr. Hester S.A. Oldenburg is toegetreden tot ons comité van aanbeveling. Welkom Dr. Oldenburg!

Drs. Oldenburg

Dr. Oldenburg is oncologisch chirurg in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam.

Daarnaast is Dr. Oldenburg auteur van 'Het borstkankerboek' dat in oktober 2007 is uitgegeven. Een volledig herziene versie ervan kwam uit in 2013.Borstkankerboek

Info Dr. Oldenburg: (bron Linkedin)

Is lid van de raad van toezicht van de Stichting Pink Ribbon van 2012 tot op heden, is voorzitter IKA Mammawerkgroep vanaf 2011 tot op heden, was voorzitter Mammachirurgen NVCO van 2012 tot 2014, werkte op de afdeling chirurgie VUMC en Kennemer Gasthuis van 1993 tot 1999, was research fellow aan Cornell University Medical Center van 1991 tot 1993 en werkte van 1989 tot 1991 in het VUMC.