4-9-2015 Bouwregatta Enkhuizen sponsort SVW.

De eerste septemberdagen stonden voor de Meander V en haar bemanning in het teken van de Bouwregatta Enkhuizen die werd gehouden op 4-9-2015. De Meander V was startschip en er voeren een kleine 40 schepen mee in een recreatieve baan. Dit omdat de stormachtige wind roet in de wedstrijdplannen gooide m.b.t. een wedstrijdparcours. Toch heeft iedereen gevaren en genoten. Het feest werd afgesloten met een diner in de grote hal van Messink in Enkhuizen, waar Evert en Inge een korte presentatie mochten houden. Ze kregen een cheque overhandigd van maar liefst € 5000,-! Geweldig... we kunnen er weer velen een gratis vaardag van aanbieden.
Dank bestuur en sponsors van de Bouwregatta Enkhuizen!
Evert en Inge

Bouwregatta Laurens

Bekijk meer foto's via Facebook door op bovenstaande foto te klikken .

Bouwregatta 2015 152