header2

Nieuwsflitsen

 • Vaarwens vaart 's winters door!

  Amsterdam Marina Vaarwens 2020Per 14-11-2020 is de MS Vaarwens verhuisd naar Amsterdam. Ze werd overgevaren naar de Amsterdam Marina door onze beheerder DirkJan van Geemen en maakt de komende winter van daaruit haar vaardagen. Een prachtlocatie van waaruit onder alle weersomstandigheden gevaren kan worden.
 • Het jubileumboek, een mooi geschenk!

  Als zoenenjpgHet prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is al een tijdje uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • COVID-19 Update:

  CoronaWe varen gewoon door, ook deze winterperiode. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en hebben regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we ook nu weer groen licht gekregen en mogen wij blijven varen. Wel dienen wij rekening te houden met de RIVM Maatregelen.

Stichting Vaarwens Nieuws

4-10-2015 Ride with Pride sponsort SVW

Motorrtijders schenken opbrengst toertocht aan Stichting Vaarwens.

Het gonst al een tijdje... een groep motorrijders rijdt regelmatig een toertocht waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Stichting Vaarwens is het goede doel voor de oktoberride van 2015. Spanning... hoeveel deelnemers zullen er komen? Het gemiddelde is zo'n 85 Bikers die zich inschrijven voor het goede doel, maar via Facebook blijkt al snel dat er dit keer meer enthousiaste deelnemers zullen komen. Het is 4 oktober, het wordt mooi weer en als de mist is opgetrokken, verzamelen er zich maar liefs 164 motoren uit alle hoeken van het land bij de start van de toertocht. Er komt beweging in de colonne en iedereen geniet van de Ride with Pride.
Klokslag 16.00 uur komt de stoet aan op de Marina Monnickendam waar de Meander V gepoetst klaar ligt om de sportieve bikerclub te ontvangen. Er lopen cameramensen en fotografen rond van kranten en TV als het gezelschap de motoren systematisch parkeert bij de Marina. Even later loopt een prachtige stoet mannen in zwart leer naar de Meander V, waar Evert en Inge worden toegesproken en er een zware zak met de opbrengst van maar liefst 1815 euro wordt overhandigd. Evert spreekt de menigte dankbaar toe, waarna er nog een tijdje wordt nagepraat. Langzaam brokkelt het gezelschap uiteen en iedereen vind zijn weg op eigen gelegenheid weer naar huis...
Dank fantastische Ride with Pride. Dank alle motorrijders. Dank alle medewerkers en organisatoren. Dank alle sponsors...
Evert en Inge

Meander Vaarwens 8IMG 7981

IMG 7983IMG 7990

IMG 7993IMG 7995

IMG 7997IMG 8002

IMG 8007IMG 8006

IMG 8014IMG 8015IMG 8001IMG 7987

 IMG 8016

NHD 5 10 2015

 

 

 

 

 

 

 

E-mail