header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  In 2019 werden Evert en Inge de Lintjesregen 57dag voor Koningsdag tijdens de lintjesregen Koninklijk onderscheiden door de Burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema). Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • MS Vaarwens vaart voorlopig vanuit Amsterdam Marina

  Adam Marina platteg 2 De MS Vaarwens is uitgeweken naar de Amsterdam Marina en maakt tot 1 juni van daaruit haar vaardagen. Kijk altijd op 'Ligplaatsen schepen' in de zijbalk om de huidige aktuele locatie met plattegrond te vinden.

Stichting Vaarwens Nieuws

4-10-2015 Ride with Pride sponsort SVW

Motorrtijders schenken opbrengst toertocht aan Stichting Vaarwens.

Het gonst al een tijdje... een groep motorrijders rijdt regelmatig een toertocht waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Stichting Vaarwens is het goede doel voor de oktoberride van 2015. Spanning... hoeveel deelnemers zullen er komen? Het gemiddelde is zo'n 85 Bikers die zich inschrijven voor het goede doel, maar via Facebook blijkt al snel dat er dit keer meer enthousiaste deelnemers zullen komen. Het is 4 oktober, het wordt mooi weer en als de mist is opgetrokken, verzamelen er zich maar liefs 164 motoren uit alle hoeken van het land bij de start van de toertocht. Er komt beweging in de colonne en iedereen geniet van de Ride with Pride.
Klokslag 16.00 uur komt de stoet aan op de Marina Monnickendam waar de Meander V gepoetst klaar ligt om de sportieve bikerclub te ontvangen. Er lopen cameramensen en fotografen rond van kranten en TV als het gezelschap de motoren systematisch parkeert bij de Marina. Even later loopt een prachtige stoet mannen in zwart leer naar de Meander V, waar Evert en Inge worden toegesproken en er een zware zak met de opbrengst van maar liefst 1815 euro wordt overhandigd. Evert spreekt de menigte dankbaar toe, waarna er nog een tijdje wordt nagepraat. Langzaam brokkelt het gezelschap uiteen en iedereen vind zijn weg op eigen gelegenheid weer naar huis...
Dank fantastische Ride with Pride. Dank alle motorrijders. Dank alle medewerkers en organisatoren. Dank alle sponsors...
Evert en Inge

Meander Vaarwens 8IMG 7981

IMG 7983IMG 7990

IMG 7993IMG 7995

IMG 7997IMG 8002

IMG 8007IMG 8006

IMG 8014IMG 8015IMG 8001IMG 7987

 IMG 8016

NHD 5 10 2015

 

 

 

 

 

 

 

E-mail