14-11-2015 Prachtig geldbedrag van Stichting Mont Ventoux...

Ook dit jaar mocht Stichting Vaarwens meedoen als één van de goede doelen bij het sportieve evenement Mont Ventoux. Veel wandelaars, hardlopers en fietsers gingen voor de www.grootverzettegenkanker.nl, maar ook voor ons de berg bedwingen. In totaal leverde de actie € 580.198,- op, waarvan 40 % verdeeld werd ons een aantal goede doelen en 60% ging naar het KWF. Superblij ontvingen Evert en Inge gisteravond tijdens de feestelijke uitreiking een cheque van maar liefst € 12.500,- Een lang gekoesterde wens kan nu gerealiseerd worden, namelijk een universele lichtere aluminium oprij constructie achter op de Meander V zodat de door Evert zelf inelkaar geknutselde houten planken (die overigens goed dienst hebben gedaan en nog steeds doen) eindelijk kunnen worden vervangen door een veilig en gekeurd systeem.

Met dank aan de Stichting Mont ventoux en alle sportieve mensen die - mede voor ons - de berg op gingen. Hulde!!

Mont Ventoux 2015 1Mont Ventoux 2015 10

Mont Ventoux 2015 14Mont Ventoux 2015 17