10-12-2015 Loes Luca treedt toe aan comité van aanbeveling

We zijn zeer verheugd dat de geweldige actrice Loes Luca is toegetreden tot ons comité van aanbeveling. Welkom Loes!!

Loes Luca

Loes Luca (1953) studeerde drama aan de Kunstacademie in Utrecht. Ze debuteerde bij de Amsterdamse theatergroep Orkater, acteerde voor succesvolle televisieprogramma’s, speelde in diverse Nederlandse films, had haar eigen entertainment band ‘Nénette et les Zézettes’ en zong met verschillende gerenommeerde orkesten. In 2002 presenteerde Loes Luca de publieksavond van het Koninklijk Huwelijk. Datzelfde jaar werd ze door het Nederlandse publiek verkozen tot Actrice van het Jaar en won ze de Rembrandt Award. In 2006 stond zij voor de eerste keer in het theater met een one womenshow “Moordwijven” zij werd hiervoor in 2007 genomineerd voor de Theo ‘d’Or en won de Gouden Notekraker
in 2015 is zij genomineerd voor de Colombina en een Gouden Kalf tevens ontving zij de Lof der Zotheids prijs in Rotterdam.