11-2-2016 Evert en Inge in uitzending EO

Op 11 februari 2016 was de uitzending van de EO van het programma 'Geloof en een hoop liefde' op televisie. Daarin werden onder meer Evert en Inge geportretteerd en maakten ze een vaartochtje met ALS patiënt Aat (Vaardag 372). De opnames werden vorig jaar november al gemaakt tijdens een dag dat er een storm over Nederland woei. De hele Gouwzee was leeg gewaaid en de Meander krabbelde door de blubber, vandaar dat we de vaarwens vroegtijdig moesten afbreken.

U kunt de uitzending terug zien door op de onderstaande foto's te klikken.

372 Aad van t Oor 051

372 Aad van t Oor 084