header2

Vaardagen 2008

Vaardag 040 op 09-09-2008

Geruime tijd geleden kregen we een verzoek om een vaardag te plannen met Chris Dermois.012 Chris 13

Hij was echter steeds in het ziekenhuis voor zware chemotherapieen. Tussen twee chemo's door was hij een weekje thuis. Door onze agenda aan te passen hebben we met Chris en zijn familie kunnen varen op een prachtige Septemberdag.

Sterkte Chris en familie
Auteur Vaarwens

Het verslag van Chris:

Hallo, ik ben Chris 17 jaar en heb leukemie.

Omdat mijn lichaam niet zelf de strijd aan kan tegen de leukemie ga ik binnenkort na de chemo in het UMCG naar Utrecht voor stamceltransplantatie. Vanaf juli lig ik in het UMCG en ben ik 1 week thuis tussen de kuren. Je begrijp dat het dan dik feest is. Zo ook afgelopen week werd ik verrast door Evert en Inge voor een vaartocht van Lemmer naar Enkhuizen. Inge had uitgerekend dat ik thuis zou zijn voor 1 week na de zware chemo. Wat een dag, zonnig en iedereen had vrij genomen, mijn tweelingbroer, vader en moeder. Echt een fantastische dag. Ik heb genoten achter het roer, wat ook mijn vader en John reuze interessant vonden.

Mijn moeder zat op het dek heerlijk te onspannen en gezellige gesprekken met Inge te voeren.

Ook Joey vond ik een schat van een hond, ik wou dat alle honden zo waren dan was er geen vuil meer op straat. In Enkhuizen aangekomen gingen we naar het Zuiderzee museum. Vooral het buitengebeuren vond ik de moeite waard. Paling roken , ik heb een touw geslagen ( zo heet dat ) netten haken, prachtig. Daarna even door het stadje, en met mijn familie even wat drinken want het was toch warm. Het was eigelijk al laat toen we terug gingen maar dat was geen probleem. Evert had al gezegd, "neem de tijd", lief hé. En daarna weer op naar de Lemmer. Voor op het dek zaten we knus en Inge kwam met een slaapzak aan, heel zorgzaam tegen de kou. Na een hartelijk afscheid, (al kende ik ze al jaren) weer met de auto naar huis. Ik kan er even weer tegen, heb goede moed en ga er voor.... Liefs van Froukje, Henk, John en Chris

Ontzettend bedankt, Evert en Inge, jullie zijn kanjers en Joey…. ik wil hem zo wel meenemen.

Chris 10
Chris 11
Chris 12
Chris 13
Chris 14
Chris 15
Chris 16
Chris 17
Chris 18
Chris 19
Chris 20
Chris 21
Chris 22
Chris 23
Chris 24
Chris 25
Chris 26
Chris 27