header2

Vaardagen 2009

Vaardag 055 op 28-05-2009

Vandaag voeren we met meneer Johannessen...061 Andries 1

Hij is ernstig ziek en gaat hard achteruit. Daardoor heeft hij niet lang meer. Hij is echter dol op varen en vandaag gaat hij nog één keertje het water op...

Vaarwel dappere meneer Johannessen
Auteur Vaarwens

Met dank aan:
WSV de Zuiderzee voor de ligplaats

het verslag van de familie:

Hoi Inge en Evert,

Ik had gelezen in de telegraaf dat je een vaarwens kon doen. En toen ik jullie mailde met de mededeling dat ik graag mijn vader wilde verrassen die in een rolstoel zit en daardoor ook moeilijk met een boot mee kon. Belde jullie mij al heel snel terug met de mededeling dat de wens in vervulling kon gaan. Wat een verrassing. Nou op 28 Mei 2009 was het dus zo ver. Ik ging zoals iedere morgen naar mijn vader maar alleen deze dag was wel echt heel bijzonder want ik bracht hem mee naar Almere haven om mee te gaan met jullie boot. De broer van mijn vader en zijn vrouw waren ook mee. Het was erg gezellig aan boord. Inge had al heel snel de koffie klaar en zorgde ook nog voor een heerlijke lunch.Wat een verwendag aan boord.
We zijn naar het eiland Pampus geweest en naar Muiden. We hadden mooi weer dus daar hadden we het ook al mee getroffen. We hebben allemaal een bijzonder mooie dag meegemaakt waar wij lang terug zullen kijken..
Wat was het gezellig aan boord met Inge Evert en de lieve speelse hond Joey. Dus namens deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie beren gezellige dag aan boord. Het ga jullie goed Inge en Evert. Wat doen jullie goed werk. BEDANKT.
Groetjes van de: Fam Johannesen.

Andries 1
Andries 2
Andries 3
Andries 4