header2

Vaardagen 2009

Vaardag 067 op 06-08-2009

Verslag vaardag van Stef...050 Stef Waardenburg 2

Dat communicatieproblemen soms leiden tot een teleurstelling is erg jammer. Het bleek later dat Stef een andere voorstelling van de vaardag had. Hij kan echter alleen communiceren via de spraakcomputer.

Sorry Stef
Auteur Vaarwens

Het verslag van Stef:


Hallo Evert en Inge,
Wat zijn jullie een stel warme en fijne mensen, dat is iets wat me van gisteren zal bijblijven. Het schip maakte op mij wel indruk maar het is en blijft een stuk alluminium wat altijd stuk kan of om onverklaarbare wijze het af kan laten weten.
Wat mij wel verbaasde is dat jullie voor het Lauwersmeer kiezen met de wadden zee om de hoek, dat klinkt van mij als vaarwens gast wat ondankbaar maar het houd me bezig. Dit indrukkend stuk natuur, wat het Wad is, maakt op mij een indruk wat me altijd bij zal blijven, daar is het Lauwersmeer een netjes aangelegd parkje bij. Dit moest me eerlijk gezegd van het hart, ik verlangde er naar om de wadden weer te zien en was dus wat teleurgesteld in de tamme vaartocht tussen het gecultiveerde landschap. Wat een ondankbare taal voor een gast van jullie, ik hoop dat je me het kunt vergeven. Zoals ik al aan Inge uitgelegd heb ben ik niet iemand die voor de Bingo avondjes komt maar meer van de uitdaging houd. Gaan jullie weleens met gasten het wad op of is dit om een bepaalde reden niet verstandig. Ik ken de Wadden al van kinds af aan en ben in 2004 met de Lutgerdina over de Duitse wadden gevaren, we hadden toen van onstuimig weer tot schitterend mooi zomers weer.
De welgemeende waardering voor jullie gastvrijheid en warme belangstelling. ls jullie in Ermelo zijn, staat mijn huis altijd voor jullie open.
Groeten en liefs, Stef


Stef Waardenburg 1
Stef Waardenburg 2
Stef Waardenburg 3
Stef Waardenburg 4