Skip to main content

Boeken Evert

zeevissenJij weet de lezer wel te pakken Evert! Ik heb tot drie maal toe de koffie koud laten worden en had een doos tissues naast me staan! Soms voor het lachen, danwel voor de emotionele traan! Steven Yntema - Uitgeverij Media Center Rotterdam
verrassende oefeningHet boek geeft weer wat Evert allemaal voor elkaar krijgt, maar ook wat er door allerlei oorzaken mis gaat. Met name dat laatste maakt het tot een fascinerend en humoristisch verhaal.
Hans Papenburg - Motorboot.
 
vaars in gangboordAls niet lezer, ben ik gisteravond begonnen in je boek en kon niet meer stoppen. Om 03.00 uur werden de ogen wel heel zwaar, was de fles wijn leeg en was ik waar ik wezen wilde, na de Nolimit episodes. Vandaag op het strand heb ik je boek uitgelezen.
Evert mijn complimenten een geweldig boek. Kan niet wachten tot de volgende...
 
technospasmenEen vlucht A'dam-Riga en een terras in Riga waren voldoende om het boek in 2 maal één adem uit te lezen. Man, wat heb ik ervan genoten.
Bijzonder leuk geschreven en een mooie cadeau tip voor mijn vele water vrienden.
de plaat opMaar dit is toch sterk, dat op het moment dat jullie mij deze mail sturen, zit ik me net te verkneuteren, met een glas wijn en knapperend haardvuurtje, met je boek Bootjesgroei.
Gefeliciteerd kerel met dit resultaat. Dat je redelijk kan kletsen wisten we al, maar het pakkend schrijven is wat anders. Ik moet je echter zeggen dat het je is gelukt. Ga door en schrijf meer!! Piet Wierenga, directeur No Limit Ships B.V.