header2

Aanmeld vrijwilliger

Wil jij je ook inzetten voor Stichting Vaarwens en denk je dat je aan onderstaande vragen kunt voldoen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.
We zoeken niet alleen schippers en bootsen om te varen, maar ook vrijwilligers die met onze promotieaanhanger willen rijden en Vaarwens willen promoten tijdens evenementen, mensen die helpen met de techniek en de schoonmaak van het schip, kantoor en aanhanger.

De bootsen helpen de schippers bij het aan- en afmeren, verzorgen de catering en samen maken ze mooie foto's van de dag, zijn een luisterend oor voor de gasten, maar ze zijn ook een aantal keren per jaar inzetbaar om te flyeren op evenementen en zo Vaarwens promoten.

Op dit moment is er een kleine wachtlijst voor schippers en bootsen. Aanmelders die zich als boots inschrijven met een verpleegachtergrond, hebben op dit moment voorrang.

Ik wist het

Vrijwillig betekent niet vrijblijvend! We moeten wel op je kunnen rekenen...


Dit zijn een aantal belangrijke aandachtspunten die wij vragen van de vrijwilliger/boots, man of vrouw.
  • Je gaat met elkaar een hele dag vol energie de vaardag verzorgen, inclusief het schip schoonmaken aan einde van de vaardag.
  • Je moet snel kunnen handelen, overal aan denken, alles opmerken van wat de gasten nodig hebben.
  • Je bent minimaal 2 dagen per maand beschikbaar. Deze dagen zijn voor een vaarwens, maar ook om Vaarwens te promoten tijdens bijvoorbeeld een evenement of havendag en af en toe een dag om met andere vrijwilligers het schip schoon te maken en of te onderhouden.
  • Als boots beschik je o.a. over goede contactuele eigenschappen, de zorg voor de ander en hebt nautische kennis voor het aan-/afmeren.
  • Je hebt kennis van reanimeren en EHBO. We zijn met elkaar verplicht om ieder jaar een opfriscursus reanimatie te doen. Je bent bereid deel te nemen aan deze jaarlijkse opfriscursus EHBO/AED. Dit wordt door Vaarwens bekostigd en verzorgd.
  • Je beschikt over een auto om naar de Amsterdam Marina te komen. (km vergoeding is mogelijk, wel met een maximum)
  • Onze voorkeur gaat uit naar energieke mensen omdat de vaardag veel van je vraagt.
Zodra je aanmelding bij ons is binnengekomen, zullen we telefonisch contact met je opnemen.

Inge de Graaf
Coördinator vaarvrijwilligers
 
Alle onderstaande vragen met een asterix (*) zijn verplicht in te vullen velden.

Gegevens vrijwilliger
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Door het invullen en/of versturen van dit formulier geef je Stichting Vaarwens toestemming jouw persoonlijke gegevens te gebruiken ten bate van Stichting Vaarwens. Deze gegevens zullen vijf jaar in het archief bewaard blijven van Stichting Vaarwens.