September 2009. De nieuwe site is online.

Zoals u ziet is de site van Stichting Vaarwens en Meanderships flink op de schop geweest. De oude site werd te uitgebreid om nog met de vrij simpele methode te kunnen onderhouden. Tijdens een vaardag werd ons spontaan aangeboden om onze site opnieuw op te zetten als sponsoring. Edmond Hamers van  het ITC bedrijf Welldotcom heeft samen met zijn vrouw Suzy de hele site opnieuw ingericht en voor ons toegankelijk gemaakt. We beseffen ons wel degelijk dat dit een hele klus moet zijn geweest en we zijn ze daarvoor zeer dankbaar. Na een korte cursus kunnen we zelf de site bijwerken, uitbreiden en onderhouden.

Edmond en Suzy van Welldotcom, heeeeel erg bedankt voor wat jullie voor ons hebben gedaan en namens de Stichting Vaarwens dank voor de sponsoring.

Logo_welldotcom