Juli 2015 Havendagen Marina Monnickendam geeft mooie opbrengst:

Havendagen Marina Monnickendam juli 2015 levert een mooie opbrengst voor SVW op:Havendagen 2015 24

Jaarlijks zijn er de havendagen van de Marina Monnickendam, waar Evert en Inge met de Meander V enkele maanden per jaar gesponsord liggen voor hun Stichting Vaarwens om van daaruit hun vaarwensen te vervullen voor terminale mensen. Ook dit jaar waren er weer veel activiteiten op de haven, zoals laserzeilen, barbecue, verloting, rommelmarkt etc... Op de rommelmarkt kunnen havenliggers - maar ook buitenstaanders - hun overtollige (nautische) spulletjes inleveren, die dan worden verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Vaarwens. Dit jaar leverden de gezamenlijke activiteiten het volgende op:
De visrokerij leverde (met dank aan de Monnickendammer visrokers) maar liefst € 120,- op.
De verkoop van tweedehands spulletjes (met dank aan iedereen die spullen inleverde) bracht € 390,- op. De loterij (met dank aan de middenstand van Monnickendam voor de beschikbaar gestelde prijzen) leverde € 323,- op.
In totaal leverde het prachtige zomerweekend € 833,- op! Chapeau Marina Monnickendam!!

Uitslag verloting:
Veel ondernemers uit Monnickendam dragen Stichting Vaarwens een warm hart toe.
Ze hebben een aantal prijzen beschikbaar gesteld die zijn verloot tijdens de havendagen.

De gewonnen prijzen: (af te halen op het havenkantoor na inlevering van het lot)
2 dinerbonnen voor 4 gerechten naar keuze van Toko Boemboe Bali: Lot 69 +163
2 dinerbonnen van 25 euro van Los Del puerto Tapasbar: Lot 58 + 103
1 dinerbon van 25 euro van Eetcafe de Ouwe Blauwe: Lot 55