April 2015: Actrice Renée Soutendijk treedt toe tot comité van aanbeveling

Supertrots en gelukkig kunnen we bekend maken dat actrice Renée Soutendijk ook is toegetreden in het comité van aanbeveling. Welkom Renée!

Renee Soutendijk

Info Renée (Bron Wikipedia):

Renée Soutendijk ambieerde gymnastiek op Olympisch niveau te gaan doen, maar op aanraden van een dansleraar ging ze naar de Academie voor Podiumvorming. Hierna speelde zij in theaterproducties, onder andere bij de Theaterunie. Ook speelt ze in het stuk 'De grote liefde' van regisseur Ger Thijs. Renée debuteerde op televisie in de serie 'Dagboek van een herdershond' en speelde sindsdien in een groot aantal Nederlandse, Duitse en Amerikaanse films, televisiefilms en series.

Renee vervult sinds 2011 één van de hoofdrollen in de populaire TV-serie Moordvrouw.

Lees alles op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9e_Soutendijk