Skip to main content

Quotes en reviews van onze vaargasten

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


Brak

Ik ben hartstikke brak vandaag. Van de dag van gisteren en het heeft mij ook zo ontzettend goed gedaan, zo’n dagje buiten op het water, beter kon het niet !! En nu regent het weer.., wat hebben we het getroffen met de blauwe Nederlandse wolkenluchten en de zon !! Ik heb ook zo ontzettend genoten van mijn genietende en dankbare moeder ❤️ Ze bleef maar zeggen hoe mooi ze het vond en dat we dit allemaal gekregen hebben.

Annemieke Vaarwens 1309

Toewijding:

Wat een dag, en wat een lieve mensen, ik kan bijna niet vertellen hoe goed we zijn ontvangen. Hoe warm lief en kundig Onno en Lukas ons deze dag hebben laten beleven. Ook de mensen van de ambulance .. wat een liefde en toewijding. Je voelt je meteen thuis en vrij. Niks is te gek ! Zo waardevol, zo liefdevol. Bedankt, bedankt , bedankt.

Simone Vaarwens 1293

Ontvoering...

André had de politie gebeld omdat hij deze actie toch wel als een soort van overval /gijzeling zag...

André, Vaarwens 1281

Vakantie...

We willen jullie nog bedanken voor de uitstekende ne goede verzorgde dag. Iedereen heeft genoten en het weer was ook heel goed. Hanneke (en de rest ook) hadden gister het idee dat we even op vakantie waren zonder zorgen.

Hanneke, Vaarwens 1267

Rijkdom.

En zo was het opeens 16.00 uur en tijd om afscheid te nemen, maar wat een mooie dag hebben wij dankzij de Stichting Vaarwens gehad, even weg en lachen en genieten, wat een rijkdom!

Anneke, Vaarwens 1259

Fantastisch...

Stichting vaarwens (helaas) nog niet eerder van gehoord, dus wisten wij niet wat we konden verwachten, maar wat is het een mooie, emotionele en fantastische maar vooral onvergetelijke dag geworden!

André, Vaarwens 1251

Waardovolle momenten...

Vanaf het moment dat we aan boord stapten van de Vaarwens, was het een aaneenschakeling van mooie en waardevolle momenten. Opa straalde van geluk, en die glimlach verdween de hele dag niet meer van zijn gezicht.

Klaas, Vaarwens 1241

Overweldigend

Corrie en ik hebben allebei iets voor jullie geschreven. Theo wilde ook graag zijn steentje bijdragen maar helaas lukte dit niet. De dag was zo overweldigend mooi dat hij het niet in woorden uit kan drukken.

Theo, Vaarwens 1238

Quotes pagina 17

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


1230 Jan 101Mooie dag,

Wat een onwijs mooie dag geef je me! Als ik me zo goed voel als nu, dan denk ik… wat moet ik nog in een hospice!

Jan, Vaarwens 1230


Verstilling,

De houding en integriteit van Anita, Anne en Henk; hun perfect aanvoelen van wanneer ze van alles konden vertellen en zorgend aanwezig konden zijn maar ook wanneer er ruimte voor verstilling of intimiteit nodig was..

Monique, Vaarwens 1226


Voor Pampus liggen...

Mooie boottocht, goede gesprekken, uitstekende catering, wind in de haren, het was in veel opzichten een bijzondere dag. Voor Pampus liggen en even je zorgen laten varen, wie wil dat nou niet…

Dank, Johan, Vaarwens 1225


Lading.

Dank jullie wel voor de vaardag gisteren, het dekt de lading niet, maar is alles wat ik nu kan zeggen.,,

Saskia en Aly Vaarwens 1221


Zon...

We hebben enorm veel plezier beleeft, dank jullie wel voor dit mooie initiatief zo intiem en zo nog één keer. Het zonnetje begon spontaan te schijnen in mijn hart, dank jullie wel.

Riny, Vaarwens 1203


Goud...

Iedere minuut langer bij jullie aan boord is goud waard...

Ruud Vaarwens 1170


Ongelofelijk!

Het is ongelofelijk zoals jullie het ongewone als gewoon hebben laten ervaren. En we kunnen niet wachten op de foto’s. Nogmaals bedankt voor jullie inzet.

Dorien, Vaarwens 1147.


Zorgzaam:

Het was een prachtige dag!! Nog mooier dan we verwacht hadden. En wat waren jullie zorgzaam aan boord! Heel erg bedankt voor alles liefs...

Patrica, Vaarwens 1141: 


Duizend maal:

Super bedankt voor de fijne dag en dat dit op zo'n korte termijn geregeld kon worden. We hebben er met z’n allen enorm van genoten en mooie herinneringen gemaakt. 1000 maal dank!

Dochter Renate: Vaarwens 1140:


Onwijs mooi:

Wát onwijs mooi, ik heb het gevolgd vanaf de zijlijn... Mooi geschreven en mijn dank is zeer groot dat jullie dit gedaan hebben voor mijn schoonvader! Iedereen is lovend over deze dag!

Schoonzoon Daan: Vaarwens 1140


Herinneringen:

Wat een prachtige dag, en ik kan het weten, want ik was erbij via Stichting Ambulance Wens ! Wat was ie blij, ontroerd, dankbaar en wat is Stichting Vaarwens ook een Super Stichting: topschip, topvrijwilligers, topcatering... Ook ik heb mooie herinnering gemaakt.

Peter, Vaarwens 1136.


Nooit vergeten:

Bedankt voor deze mooie dag voor mijn vader en zeker ook voor ons. Ik zal het nooit vergeten.
Melanie, Vaarwens 1129


Quotes pagina 16

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


1105 Theo 137Dankbaar:

Lieve mensen, lieve schipper... zo dankbaar!!!
Ook zo blij met de gemaakte foto’s.. In mijn hoofd, vaar ik nog in de zon en zie blije ogen vol van bewondering!!!
Heb mijn vader al lang niet meer zo zien genieten.
Janet, Vaarwens 1105


1088 Coen 376Woorden:

Woorden zijn lastig te vinden, waarmee wij de warmte en ongedwongenheid van jullie en de gehele ervaring vanaf de eerste e-mail, tot de ontvangst op kade in Amsterdam tot en met de Zaanse Schans en weer terug op een juiste wijze kunnen omschrijven.
Els Ombelet : Vaarwens 1088


Compliment:
1090Chris 144
Gisteren mocht ik als gast van Chris mee met de Vaarwens. Dat was zo bijzonder dat ik heel graag hierbij nog wat een persoonlijk verslagje meestuur die jullie mogen plaatsen.
Maar allereerst wil ik jou en jouw vrouw Inge heel graag een heel warm compliment maken.
Ik vermoed dat dit de 1090e vaardag was....? Dat betekent 1090 mensen die weten dat ze in het allerlaatste stukje van hun leven zitten met vaak zeer grote beperkingen, pijn en losmakingsverdriet dat daarmee gepaard gaat.
Het is werkelijk niet in woorden uit te drukken wat zo'n dag dan betekent voor henzelf en de mensen om hen heen. De voorpret, de dag zelf en de kostbare herinneringen na afloop. Het komt echt door jullie dat dit mogelijk is geworden. In een tijd waarin veel crises zijn en we niet goed weten waar dit allemaal naar toe gaat moeten we het als mensen voor en met elkaar doen. Daar komt het op aan! Jullie bijdrage doet er zeer toe! Heel heel veel dank daarvoor!

Henny en Chris: Vaarwens 1090


1040 Joke 128Dierbaar:

Wij zijn zo dankbaar voor gisteren. Mijn moeder haar wens is echt uitgekomen en wat was het genieten om dit met elkaar te mogen mee maken. Echt heel bijzonder en zal ons voor altijd bij blijven als 1 van onze dierbaarste herinnering ooit. Heel erg bedankt en jullie zijn allen toppers!!

Veel liefs Thelma:  Vaarwens 1040


1036 Griet 235Momentejs van liefde:

Dag lieve Evert en iedereen die dit zo aan mij heeft gegund. Ik kan de woorden nu even niet vinden maar weet één ding:  Vrijdag 27 juni was de mooiste dag van mijn leven om miljoenen kleine momentjes van liefde en geluk. ik hou me hier aan vast.

Zoveel dank (Mar)Griet 🥰😘❤️🤗 Vaarwens 1036


1033 Angelique 119Super verzorging:

Super bedankt voor de mooie dag voor mijn dochter. Heel dankbaar en kijk terug op een hele fijne dag. De bemanning was top en de verzorging super. 


Vriendelijke groet, Pierre  Vaarwens 1033


1024 Astrid 142Enthousiasme:

Dank jullie wel voor de geweldige vaardag die wij vorige week donderdag 2 juni hebben gehad met jullie enthousiaste vrijwilligers Yoni en Alette. We hebben er toen al enorm van genoten en genieten nu nog na met het verslag en de foto’s 😊 Jullie doen echt fantastisch werk met jullie stichting!

Hartelijke groet, Astrid    Vaarwens 1024


1025 Rob 32Nogmaals:

Nogmaals hartelijk dank, we hebben een fantastische dag gehad vrijdag j.l. en het kwam geen dag te vroeg want helaas gaat het sinds de dag na de vaartocht heel hard bergafwaarts met mijn vader....

Hartelijke groet, Rachel  Vaarwens 1025


1020 Ahata 174Waardevol:

Wat een geweldig foto's, we hebben alleen maar lof gehoord. Wat een mooie dag was het voor de familie. Bedankt voor de waardevolle samenwerking.

Arieta.  Vaarwens 1020


1010 Chris 81Nooit te vergeten:

Bedankt voor de prachtige dag die wij hebben mogen beleven dankzij jullie allemaal. Voor ons allemaal en in het bijzonder Chris en Tonneke wordt het een dag om nooit te vergeten. Geweldig hoe we door zowel SAW en Stichting Vaarwens dit hebben mogen meemaken. 

Groetjes, Wouter Vaarwens 1010


 

Quotes pagina 15

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


Geen traan gevallen...936 Ina 204

Er is geen traan gevallen, we hebben alleen maar plezier gehad en dat zeker ook met alle mensen aan boord. Het was gezelligheid en dat is zo’n supermooie herinnering. Eigenlijk kan ik het niet onder woorden brengen van hoe wij hebben genoten. Het staat eigenlijk al op de site in het verslag en de foto’s liegen er niet om.
Illona, vaarwens 936


Onbetaalbaar!930 Jonna 209

Heeel heeel hartelijk dank voor alles, echt alles. Bij het lezen van het verslag en het zien van de foto’s stroomde de tranen over de wangen vertelde ze. Wat jullie doen, is onbetaalbaar en staat als een huis. Nou ja, boot dan 😊.

Jaqcueline, vaarwens 930

853 Ingrid 30Perfecte gastheren...

Beste Evert, Inge en de rest van jullie team. Wat hebben jullie ons een ongelooflijk prachtige dag cadeau gegeven. We vinden het echt heel bijzonder dat jullie dit doen en hebben genoten van jullie schip en van Ton en Harrie, wat een perfecte gastheren. Onze zeer, zeer, zeer hartelijke dank

Ingrid, vaarwens 853

848 John 23Cadeautje!

John vond het geweldig. Hij leefde helemaal op, was bijna de oude weer. Veel energie. Voor ons als zijn kinderen erg mooi om te zien. Voor ons was deze dag ook een cadeautje. Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs met foto's, wat voor ons toch het belangrijkste is als onze lieve vader er niet meer is.

Gerda,  Vaarwens 848


843 Doris 36Onvergetelijk...

En wat hebben we een mooie onvergetelijke dag gehad en wat hebben we mooie herinneringen kunnen en mogen maken. Met een lach en een traan, maar dat hoort erbij.

Doris, Vaarwens 843


839 Caro 60Niets dan lof!

Niets dan lof over de begeleiding aan boord. TOP! We kijken terug op een prachtige dag en onze dochter straalde dat de hele dag ook uit. Prachtig dat zo iets kan!

Caro, Vaarwens 839


Zeemeermin vangen...834 Ton 50

Varen langs Pampus en de Durgerdammer haven. Mooie Hollandse plaatsen. Ton zat regelmatig lekker buiten met zijn peukje én genoot met volle teugen. Hij plaagde zijn broer Willem, dat die zijn hengel vergeten had en nu géén zeemeermin aan de haak kon slaan.

Ton en Wil, Vaarwens 834


833 Chester 28Gevangen!

De zee, het water, het enige leven dat strekt van begin tot einde.. Een mens kan zich gevangen voelen in zijn lot. Soms is een verhaal (lees: een bijzondere bootreis) genoeg om je te laten beseffen dat je vrij bent. Niet in wat je overkomt, maar wat je doet met dat wat je overkomt."

Aleida, Vaarwens 833


832 Gert 69Donkere wolken.

Wij waren enorm verrast! Deze dag was een dag om in te lijsten in een periode waar een zonnige dag soms met donkere wolken kan zijn.


Gert en Sylvia Zeelenberg, Vaarwens 832


828 Willemien 27Kostbare glinstering...

Mam genoot echt van ieder moment. Haar kleine oogjes schoten met een kostbare glinstering in haar ogen van links naar rechts en ze wilde niets missen van deze dag. Ik wist dat het overweldigend zou zijn voor pap en mam en dat ze op dat moment geen woorden zouden kunnen vinden om te vertellen hoe zeer ze genoten. Maar soms zegt juist die stilte alles.

Familie van Blitterswijk, Vaarwens 828


824 Jan 66Weidsheid!

"Tsjonge jonge, wat een prachtig schip is dit en wat zitten we hier lekker! En wat een heerlijke weidsheid als je zo over al dat water kijkt!" Wanneer mijn vader dit soort uitspraken doet, dan weten wij dat hij ontzettend aan het genieten is.

Jan, Hessel en Karin, Vaarwens 824

Quotes pagina 14

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.



Zelf weer de boot besturen..806 JacobJan 137

Allereerst hartelijk bedankt aan iedereen, die dit heeft mogelijk gemaakt!
Wat hebben we, maar vooral Jakob Jan, genoten. Niet alleen van het varen, maar ook van de aandacht en de goede zorgen.
JJ genoot van het zelf weer de boot besturen, waar hij nooit echt afscheid van heeft kunnen nemen.
Het was een dag waar het genieten voorop stond en het ziek zijn naar achteren werd geschoven.
Heel hartelijk bedankt! Speciaal voor Gerda, Hans en Klaas👏🏻

Groet van Jakob Jan, Winy en Klaas. Vaarwens 806


Mee naar de Hemel...786 Antoinette 58

Mijn moeder zei aan het einde: "ik zal deze dag nooit vergeten en meenemen naar de hemel." Ze is iedereen achter de vaarwens ontzettend dankbaar! Met een handkus op afstand namen we afscheid van schipper Alex, stuurman Gerrit en gastvrouw Ellie. Een beter team hebben wij ons niet kunnen wensen! Een mooiere dag had het niet kunnen worden. Dank jullie wel allemaal. Liefs van Antoinette, Tijmen en Marinde

Groet, Marinde. Vaarwens 786


Zelf cadeautje kopen..782 Joke 173

Na de lunch zijn we de dijk opgegaan en de missie was een cadeautje zelf kopen voor haar kleindochter en zelf afrekenen en niet via internet. Dat is gelukt! Oma dolblij en de kleindochter ook dolblij met haar pop en slofklompjes. Nadat we nog stroopwafels en vis hebben gekocht gaan we terug op de boot.
Nu krijgt mijn moeder het zwaar en het besef dat dit misschien wel het laatste dagje weg is geweest met het gezin, komt hard binnen. Er vloeien tranen van verdriet maar ook wel geluk dat ze dit nog heeft kunnen doen. Ze krijgt even de tijd om bij te komen en even lekker te knuffelen.Nogmaals super bedankt voor alles vriendelijke groeten,
Fam. Baars, Vaarwens 782


Een dag om nooit te vergeten780 Dolf 37

Wat een heerlijke hartverwarmende dag was het. Een dag om nooit te vergeten. Dolf had het nog dagen over zijn dagje uit. En dat hij zelf mocht varen, wat heeft hij genoten. En wij hierdoor ook. Geweldig!!! Hierna ging hij elke dag zienderogen achteruit. Hij is er niet meer, maar voor ons blijft het een fantastische herinnering.
Bedankt 👍🏽👍🏽👍🏽😘😘😘
Ook namens Dolf zelf.

Christina en Natasha. Vaarwens 780


Woorden zijn nooit genoeg...778 Kitty 117

Woorden zijn nooit genoeg om te zeggen hoe dankbaar ik ben voor vandaag, alles maar ook alles is uit de kast gehaald vandaag en ik zou het liefste iedereen persoonlijk een dikke knuffel willen geven. Lieverds, ik heb zó ontzettend genoten dat de tranen alweer komen bij de gedachte eraan. Zeker toen mijn kleinkinderen kwamen werd het me even teveel. Ook de reis met de ambulance zo top geregeld, thuis nog ingestopt en wel. Waar vind je deze mensen nog, ik ga nog heel lang nagenieten.
Lieverds dank jullie wel

Kitty, vaarwens 778


Rob mocht achter het roer...773 Rob 34

De vloer ging omhoog met elektrische rolstoel en al en Rob kon door de raampjes om zich heen kijken. De schepen achter en voor ons zullen zich vast afgevraagd hebben welke kant we nou op wilden. De wind speelde natuurlijk ook een rol in deze maar hilarisch was het.
We hebben liefdevol afscheid genomen van dit fantastische team en zijn voldaan huiswaarts gegaan. We zullen met veel waardering aan jullie terugdenken, dit was een dag om nooit te vergeten... en de cruise waar we voor spaarden... dit heeft alles goedgemaakt.

Heel lieve groet van ons, Nanda en Rob, Vaarwens 773


Nog één keer varen.766 Aalbertjan 32
Daarna is het tijd voor een nieuwe kapitein op het schip, mijn vader mag aan het roer! Net alsof hij altijd gevaren heeft, zijn ogen heb ik al lange tijd niet meer zo zien stralen. Rond 15.00 zijn we weer terug in Monnickendam. Wat was het fijn om hem zo te zien genieten en hem nog één te kunnen laten varen!
Inge, Evert en in het bijzonder Marjon, Sido en Geurt bedankt voor deze mooie herinnering!
Dochter Marry, Vaarwens 766


Heerlijk!765 Maarten 32
Wat was het heerlijk op de boot.. Mijn vader wilde bijna zijn ogen niet dichtdoen en hij wilde alles opnemen... We zagen hem genieten met een lach op zijn gezicht...Wij (mijn broer, ik en onze vader) willen jullie vrijwilligers en ambulance personeel en iedereen die deze dag mogelijk hebben gemaakt onwijs bedanken voor een onvergetelijke dag en een prachtige herinnering wat mijn broer en ik kunnen delen over onze vader...
Vriendelijke groeten Tjitske en mijn broer Arjen. Vaarwens 765


Een perfecte dag!751 Gaste 29

Het woord ‘dank’ kan niet groot genoeg geschreven worden om uit te drukken hoe geweldig wij de Vaarwens tocht op 21 juli hebben ervaren. Van begin tot eind was het een waar feest voor mijn zieke vrouw én ook voor mij. Wij hadden hoop op een mooie dag, maar wat u gepresteerd heeft was boven alle verwachtingen. Het grootste compliment dat ik u geven kan is dat ik mijn vrouw in geen jaren zo volkomen relaxed en stralend heb mogen meemaken. Op het water zijn is altijd een grote voorkeur van haar geweest, en het dan ook is prachtig dat wij nu deze dag nog aan haar lievelingservaringen kunnen toevoegen. Zij heeft intens genoten en spreekt er nu steeds over hoe perfect zij de dag heeft gevonden. Voor mij zal dit altijd een van de beste recente herinneringen aan haar blijven.

Vaarwens 751